Berichtgeving betreffende het coronavirus

CoronavirusHier leest u de laatste coronaberichten van de parochie. Nieuw
Hier kunt u zich aanmelden voor het bijwonen van een viering. Nieuw
• De volgende livestreams vindt u hier.
Hier kunt u de livestream-uitzendingen van de laatste 4 weken terugkijken.
Hier kunt u de meditaties terugkijken.

 

Privacy

Aan de bescherming van uw privacy hecht de parochie veel waarde. We dragen er zorg voor dat uw persoonlijke informatie vertrouwelijk en conform de Algemene verordening gegevensbescherming (AVG) wordt behandeld. Daarvoor hanteert de parochie een privacyverklaring.
Wanneer u denkt dat u op onze website gegevens tegenkomt waarmee uw privacy geschaad wordt dan verzoeken wij u dit kenbaar te maken. Dit kan via het centraal secretariaat van de parochie.

In en om de kerk

In en om de kerk is altijd werk. De mannen van de klusgroep hebben in deze maanden het werk even op een laag pitje gezet. Er komen op vrijdag altijd wel een paar mensen maar iedereen is toch voorzichtig i.v.m. coronabesmetting. Op vrijdagmorgen loopt Henk de Boer altijd zijn rondje om alles te controleren maar ondanks zijn goede zorgen was er toch een stukje waterleiding bevroren in de leegstaande pastorie.

In de kelder was een binnen zwembad ontstaan. Gelukkig is dit allemaal weer opgelost. Was alles rond de pastorie maar zo eenvoudig op te lossen maar dat kost meer tijd, waar mensen onrustig van worden. Maar we hopen toch op een goede oplossing waar we met elkaar mee verder kunnen. Juist deze ingewikkelde corona tijd zet ons aan het denken hoe het met de kerk en dan bedoel ik niet alleen het gebouw, verder zal gaan. Is er nog toekomst? Veel dingen gaan anders maar daarom zijn de goede dingen niet weg en daar hoop ik op.
Hoop is ergens voor werken
omdat het goed is,
niet alleen omdat het kans van slagen heeft.
Hoop is niet hetzelfde als optimisme
evenmin de overtuiging
dat iets goed zal aflopen.
Wel de zekerheid dat iets zinvol is
afgezien van de afloop,
het resultaat.
Uit een gedicht van Vaclav Havel (*1936-†2011)

Tineke Heemskerk-de Boer, commissie van beheer