Berichtgeving betreffende het coronavirus

Coronavirus• 5 juli: De eerst volgende livestream is zondag 12 juli om 9:30 uur.
Hier kunt u oude uitzendingen terugkijken.

 

 

 

 

Privacy

Aan de bescherming van uw privacy hecht de parochie veel waarde. We dragen er zorg voor dat uw persoonlijke informatie vertrouwelijk en conform de Algemene verordening gegevensbescherming (AVG) wordt behandeld. Daarvoor hanteert de parochie een privacyverklaring.
Wanneer u denkt dat u op onze website gegevens tegenkomt waarmee uw privacy geschaad wordt dan verzoeken wij u dit kenbaar te maken. Dit kan via het centraal secretariaat van de parochie.

Katholieke basisschool de Tweeklank ingezegend

Het is een oude traditie om de plekken waar we wonen en de voorwerpen die we gebruiken te zegenen. Opfoto 4 die manier willen we uitdrukken dat God een plek in ons leven heeft. Met ons onderweg is. Kaarsen, adventskransen, vervoersmiddelen, dieren, mensen en huizen. Zo dus ook scholen. Op maandag 6 januari, het feest van Driekoningen, is de katholieke basisschool 'de Tweeklank' in Hazerswoude Rijndijk dan ook ingezegend. Samen met Thea Janson (algemeen directeur van de Veenplas), Carlie de Bakker (directrice de Tweeklank), de leerlingenraad en een afvaardiging van de ouderraad waren hierbij aanwezig. Na eerst de plakaten bij de bomen, die de school gekregen heeft, gelegd te hebben is de school ingezegend.

Een school blijft desondanks een gebouw van steen en andere materialen en het gaat juist om de mensen, de kinderen die daar komen. Dus zijn uiteraard alle lokalen en kinderen besprenkeld met wijwater. Een waar feest is het geworden. Iedereen kan er met een warm en blij gevoel op terugkijken.

foto 1
foto 1 foto 1
foto 2
foto 2 foto 2
foto 3
foto 3 foto 3
foto 4
foto 4 foto 4
foto 5
foto 5 foto 5