Berichtgeving betreffende het coronavirus

Coronavirus• 5 juli: De eerst volgende livestream is zondag 12 juli om 9:30 uur.
Hier kunt u oude uitzendingen terugkijken.

 

 

 

 

Privacy

Aan de bescherming van uw privacy hecht de parochie veel waarde. We dragen er zorg voor dat uw persoonlijke informatie vertrouwelijk en conform de Algemene verordening gegevensbescherming (AVG) wordt behandeld. Daarvoor hanteert de parochie een privacyverklaring.
Wanneer u denkt dat u op onze website gegevens tegenkomt waarmee uw privacy geschaad wordt dan verzoeken wij u dit kenbaar te maken. Dit kan via het centraal secretariaat van de parochie.

Geloven Nu - doet u mee?

Vanaf 25 september, 20.00 uur parochiecentrum Bonifaciuskerk

Geloven NuOok komend jaar kunt u deelnemen aan de gespreksavonden ‘Geloven Nu’. ‘Geloven Nu’ brengt mensen samen rond levens- en geloofsvragen van mensen in onze tijd. In een serie van acht bijeenkomsten gaan we dit jaar met elkaar in gesprek over het verbindende thema vrede. Zo gaan we o.a. in gesprek over bruggenbouwers, wijze vrouwen en vreemdelingen. Ook bespreken we het leven van Dag Hammerskjöld, oud-secretaris generaal van de Verenigde Naties, die na zijn dood postuum de Nobelprijs voor de Vrede kreeg en schrijver bleek te zijn van een verzameling mystieke dagboekfragmenten.

De geloofsgesprekken zijn komend seizoen op: dinsdag 25 september, 16 oktober, 27 november, 22 januari, 26 februari, 26 maart, 23 april en 28 mei 2019. Het tijdstip is van 20.00 uur tot 22.00 uur in het parochiecentrum van de Bonifaciuskerk.
Iedereen vanaf 21 jaar die interesse heeft, is van harte welkom bij ‘geloven Nu’! Aanmelden kan via: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Graag zie ik u op 25 september om 20.00 uur in het parochiecentrum van de Bonifaciuskerk!
Meer informatie leest u in deze folder.
Sjoerd Zuidersma, pastoraal werker