Berichtgeving betreffende het coronavirus

Coronavirus• 5 juli: De eerst volgende livestream is zondag 12 juli om 9:30 uur.
Hier kunt u oude uitzendingen terugkijken.

 

 

 

 

Privacy

Aan de bescherming van uw privacy hecht de parochie veel waarde. We dragen er zorg voor dat uw persoonlijke informatie vertrouwelijk en conform de Algemene verordening gegevensbescherming (AVG) wordt behandeld. Daarvoor hanteert de parochie een privacyverklaring.
Wanneer u denkt dat u op onze website gegevens tegenkomt waarmee uw privacy geschaad wordt dan verzoeken wij u dit kenbaar te maken. Dit kan via het centraal secretariaat van de parochie.

Gezinsvieringen van de locatie Bonifacius

De werkgroep gezinsvieringen organiseert gezellige, leuke en interactieve vieringen voor jong en oud! We zingen, praten met elkaar, kijken naar goocheltrucs, knutselen en helpen mee in de viering. Ben je nieuwsgierig geworden, komt dan ook eens lang! En neem je papa, mama, opa, oma, broertjes, zusje, vriendje, vriendinnetje of buurkindjes mee.

Op 10 april van 14.00 uur tot 15.30 uur gaan we Palmpaasstokken maken. Neem zelf alvast wat lekkere dingen mee. Wij zorgen voor de stokken, het haantje en de versiering. Je bent van harte welkom in de Jozefzaal, naast de Bonifaciuskerk. Tijdens de viering van 14 april worden de Palmpaasstokken gezegend en kun je een Palmpaasstok wegbrengen naar een Parochiaan die deze nodig heeft.

Op 14 april is de gezinsviering van Palmpasen. Jezus komt de stad binnen en iedereen zingt Hosanna! Om 11.00 uur gaan we weer zingen en praten met elkaar. Tijdens de viering worden de Palmpaasstokken gezegend. Na de viering kun je een Palmpaasstok wegbrengen naar een Parochiaan die deze nodig heeft. De allerkleinsten gaan knutselen over Palmpasen. Alle kinderen en hun ouders zijn welkom, met hun familie. Wie het gezellig vindt mag natuurlijk ook een klasgenootje, buurmeisje, buurjongetje, vriendje of vriendinnetje meenemen. Kom je ook?

Op witte donderdag eet Jezus voor de laatste keer met zijn vrienden. Op goede vrijdag wordt Jezus aan het kruis gehangen. Hier gaan we op vrijdag 19 april om 14.00 uur met elkaar over praten tijdens de kinderkruisweg. Samen lopen we langs alle schilderijen in de kerk en Pastor Sjoerd vertelt het verhaal. Je mag een bloem meenemen om bij het kruis te leggen.

Op 1e paasdag is er een viering voor de (aller)kleinsten. In ongeveer een half uurtje luisteren we naar het verhaal van Palmpasen tot Pasen. We zingen en dansen en praten met elkaar. En natuurlijk gaan we daarna met alle kindjes paaseieren in de kerktuin zoeken. Vindt jij het gouden ei? Kom je ook luisteren, zingen, praten, dansen en zoeken op 1e paasdag, 22 april om 11.30 uur naar de Bonifaciuskerk? Broers en zussen, opa’s en oma’s zijn natuurlijk ook van harte welkom!

Op 23 juni om 11.00 uur is al weer de laatste gezinsviering van dit jaar. Tijdens deze viering komen de communicanten vertellen hoe de communieviering was. Het thema van deze viering wordt in samenspraak met de communicanten nog bepaald. Ook kijken we alvast vooruit naar de zomervakantie. Een heerlijk vooruitzicht! We krijgen een huiswerkopdracht mee, zodat we tijdens de eerste viering in het nieuwe jaar aan elkaar kunnen vertellen hoe we in de zomervakantie met ons geloof bezig zijn geweest.