Privacy

Aan de bescherming van uw privacy hecht de parochie veel waarde. We dragen er zorg voor dat uw persoonlijke informatie vertrouwelijk en conform de Algemene verordening gegevensbescherming (AVG) wordt behandeld. Daarvoor hanteert de parochie een privacyverklaring.
Wanneer u denkt dat u op onze website gegevens tegenkomt waarmee uw privacy geschaad wordt dan verzoeken wij u dit kenbaar te maken. Dit kan via het centraal secretariaat van de parochie.

Aanmelden voor het Vormsel 2020

Kinderen die in 2015 of eerder hun eerste heilige communie hebben gedaan kunnen het sacrament van het vormsel ontvangen. De datum van het Vormsel is komend jaar zondag 21 juni 2020.
De voorbereiding op het sacrament van het vormsel begint in januari 2020.
U kunt uw kind aanmelden tot 15 december a.s. door het digitale inschrijfformulier op de website van de parochie in te vullen. Het ingevulde formulier graag mailen naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. U kunt het aanmeldingsformulier ook opsturen naar het centraal secretariaat: Paradijslaan 6, 2405 CC, Alphen aan den Rijn.
Namens de vormselwerkgroep, Sjoerd Zuidersma, pastoraal werker