Privacy

Aan de bescherming van uw privacy hecht de parochie veel waarde. We dragen er zorg voor dat uw persoonlijke informatie vertrouwelijk en conform de Algemene verordening gegevensbescherming (AVG) wordt behandeld. Daarvoor hanteert de parochie een privacyverklaring.
Wanneer u denkt dat u op onze website gegevens tegenkomt waarmee uw privacy geschaad wordt dan verzoeken wij u dit kenbaar te maken. Dit kan via het centraal secretariaat van de parochie.

Vraag en aanbod

Vraag en aanbodHet is al jarenlang een goede gewoonte dat de werkgroep Diaconie van de Thomas meewerkt aan een inzameling voor Vraag & Aanbod internationaal .
Misschien heeft u nog iets in de schuur van gereedschap wat u niet meer gebruikt of nog een oude naaimachine van oma op zolder. Ook rolstoelen en lakens zijn zeer welkom.
Van de Vraag & Aanbod Internationaal kregen we het volgende bericht:
Het materiaal dat voor projecten ingezet kan worden, wordt nauwkeurig bekeken of het aan alle eisen voor goed gebruikt voldoet. Handgereedschap wordt schoon gemaakt, bijgeslepen, gezandstraald, van nieuwe onderdelen voorzien enz. Glad, scherp en strak kunnen ze nog een hele tijd mee. Machines worden gecontroleerd op veilig gebruik, schoongemaakt en uitgeprobeerd. In onze werkplaats hebben we zo onze specialisten zij kijken computers helemaal na, software wordt vervangen en data verwijderd; nieuwe software geïnstalleerd. Gebruikte naaimachines worden nagekeken en waar nodig gerepareerd en men zorgt ervoor dat ze weer als een zonnetje lopen.

Het inzamelen en verzendklaar maken van gereedschap, apparaten en allerlei andere goederen voor projecten in Afrika, hebben er voor gezorgd dat veel mensen daar weer extra kansen hebben gekregen om hun levensomstandigheden te verbeteren. De contacten met onze partners in Tanzania, Uganda en Kameroen zijn zodanig goed dat hun wensen en onze mogelijkheden steeds beter op elkaar afgestemd worden. Om dat alles mogelijk te maken krijgen wij veel steun van velen. Instellingen, organisaties en verenigingen, maar ook particulieren maken het door hun donaties mogelijk dat Vraag en Aanbod Internationaal aan haar doelstellingen kan blijven werken. Daar zijn wij dankbaar voor en hopen dat ook in het komende jaar Uw steun aan VAI voortgezet zal worden.
Daarom ook dit jaar weer de jaarlijkse inzameling van gereedschap voor de derde wereld.
Op zaterdag 4 april van 10.00 tot 12.00 uur kunt u uw spullen inleveren bij mevr. van Zwieten Dorpsstraat 295A Hazerswoude – Dorp en van 10.00 tot 11.00 uur bij de pastorie bij de Bonifaciuskerk.
Bea van Zeijl email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Tineke Heemskerk Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.