Berichtgeving betreffende het coronavirus

Coronavirus• 9 april: Livestream Witte donderdag start om 19:00 uur
• 26 maart. Gevolgen van het coronavirus voor de parochie
• 26 maart: De vier kerken van de parochie H. Thomas zijn open.
• 18 maart: Initiatief Hulp van dichtbij (Anne den Hartog). Kijk hier.
• 18 maart: Boodschappendienst (Actie Rijnwoude). Kijk hier.
• 13 maart: Herderlijk schrijven van Mgr. Van den Hende.

  

 

Privacy

Aan de bescherming van uw privacy hecht de parochie veel waarde. We dragen er zorg voor dat uw persoonlijke informatie vertrouwelijk en conform de Algemene verordening gegevensbescherming (AVG) wordt behandeld. Daarvoor hanteert de parochie een privacyverklaring.
Wanneer u denkt dat u op onze website gegevens tegenkomt waarmee uw privacy geschaad wordt dan verzoeken wij u dit kenbaar te maken. Dit kan via het centraal secretariaat van de parochie.

Mee op reis naar Cyprus

Verschillende keren is me dit jaar al gevraagd: ‘Gaan we nog op reis?’ Dat kwam van degenen die al eerder een parochiereis gemaakt hadden, bijvoorbeeld naar Israël, naar Rome, naar Jordanië. Omdat het nog even duurt, eer het volgende parochieblad uitkomt, schrijf ik in de ‘Deze Week’ alvast dat er inderdaad dit jaar weer een reis gemaakt gaat worden. Dat zal zijn van 6 t/m 13 oktober as. en de reis gaat naar Cyprus, het eiland waar de apostel Paulus en Barnabas geweest is en waar vele sporen van het christendom te vinden zijn. In het nieuwe parochieblad zal meer informatie over deze reis volgen.

U hoeft u nu nog niet voor deze parochiereis aan te melden, maar wel kunt u alvast uw belangstelling kenbaar maken: tel. 0172-475975; e-mail:Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Dan staat uw naam alvast op de lijst en dat voorkomt teleurstelling bij overboeking.

Pastoor Ruud Visser.