Berichtgeving betreffende het coronavirus

Coronavirus• 26 maart. Update gevolgen van het coronavirus voor de parochie
• 26 maart: De vier kerken van de parochie H. Thomas zijn open.
• 18 maart: Initiatief Hulp van dichtbij (Anne den Hartog). Kijk hier.
• 18 maart: Boodschappendienst (Actie Rijnwoude). Kijk hier.
• 13 maart: Herderlijk schrijven van Mgr. Van den Hende.

 

 

Privacy

Aan de bescherming van uw privacy hecht de parochie veel waarde. We dragen er zorg voor dat uw persoonlijke informatie vertrouwelijk en conform de Algemene verordening gegevensbescherming (AVG) wordt behandeld. Daarvoor hanteert de parochie een privacyverklaring.
Wanneer u denkt dat u op onze website gegevens tegenkomt waarmee uw privacy geschaad wordt dan verzoeken wij u dit kenbaar te maken. Dit kan via het centraal secretariaat van de parochie.

Werk aan de Rijndijk

Aan de reconstructie van de Rijndijk wordt nog steeds gewerkt. We hoopten dat het met Pasen klaar zou zijn maar inmiddels hebben we gehoord dat wel de zomer wordt. Dus omrijden via de N11 of op de fiets komen .

Er komen gelukkig veel parochianen op de fiets naar de kerk maar toch even iets over het stallen van de fietsen. Als u aan de oostkant uw fiets neerzet wilt dan uw fiets zo neer zetten dat er nog auto`s langs kunnen. De pastores komen van Hazerswoude – dorp naar de Rijndijk en dan soms, zeker met omrijden via de N11 nu er overal aan de weg gewerkt, een beetje laat en dan is pad verspert door fietsen. Dus graag wat richting pastorie rijden met fiets en daar de fiets stallen. Ook nog wel een dingetje als de fietsen vooraan staan waaien er regelmatig fietsen om door de draaiwind rond de kerk.

De commissie van beheer