Berichtgeving betreffende het coronavirus

Coronavirus• 9 april: Livestream Witte donderdag start om 19:00 uur
• 26 maart. Gevolgen van het coronavirus voor de parochie
• 26 maart: De vier kerken van de parochie H. Thomas zijn open.
• 18 maart: Initiatief Hulp van dichtbij (Anne den Hartog). Kijk hier.
• 18 maart: Boodschappendienst (Actie Rijnwoude). Kijk hier.
• 13 maart: Herderlijk schrijven van Mgr. Van den Hende.

  

 

Privacy

Aan de bescherming van uw privacy hecht de parochie veel waarde. We dragen er zorg voor dat uw persoonlijke informatie vertrouwelijk en conform de Algemene verordening gegevensbescherming (AVG) wordt behandeld. Daarvoor hanteert de parochie een privacyverklaring.
Wanneer u denkt dat u op onze website gegevens tegenkomt waarmee uw privacy geschaad wordt dan verzoeken wij u dit kenbaar te maken. Dit kan via het centraal secretariaat van de parochie.

Jongerenweekend – 15-25 jaar ‘One Spirit!’

Vrijdag 10 juli-zondag 12 juli, Veluwe

Komende zomer organiseren vijf parochies samen een weekend voor tieners en jongeren. Het thema wordt "One Spirit". En bestaat uit een mix van sport, inhoudelijke vorming, gebed, gezelligheid, bezinning en vieren.

Samen met jongeren uit Delft, het Westland, Midden-Delfland, Lansingerland en Pijnacker-Nootdorp gaan we een weekend op reis. Een belangrijk doel daarbij is dat jongeren elkaar leren kennen. De kosten voor deelname bedragen € 50 per persoon.
Het programma ziet er veelbelovend uit. Het zou hartstikke leuk zijn als er jongeren uit onze parochie meegaan. Ben je nieuwsgierig, neem dan contact met me op. Zodra de folder klaar is, stuur ik je die toe!

Sjoerd Zuidersma, pastoraal werker, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.