Berichtgeving betreffende het coronavirus

CoronavirusHier leest u de laatste coronaberichten van de parochie.
• De volgende livestreams vindt u hier.
Hier kunt u de laatste 4 uitzendingen terugkijken.

 

 

Privacy

Aan de bescherming van uw privacy hecht de parochie veel waarde. We dragen er zorg voor dat uw persoonlijke informatie vertrouwelijk en conform de Algemene verordening gegevensbescherming (AVG) wordt behandeld. Daarvoor hanteert de parochie een privacyverklaring.
Wanneer u denkt dat u op onze website gegevens tegenkomt waarmee uw privacy geschaad wordt dan verzoeken wij u dit kenbaar te maken. Dit kan via het centraal secretariaat van de parochie.

Redactielid voor de Nieuwsbrief gezocht

In de Alphense parochiekernen is er een vacature ontstaan in de redactie van de Nieuwsbrief. Bent u iemand die goed met de computer kan omgaan en om de week op donderdag aan de hand van bij de redactie binnengekomen kopij kan zorgen voor het samenstellen van de wekelijkse Nieuwsbrief? Dan bent u wellicht de vrijwilliger die wij zoeken. De werkzaamheden kunnen thuis met uw eigen computer uitgevoerd worden. Voor meer informatie of aanmelden bel 06 13615874 of mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.