Berichtgeving betreffende het coronavirus

CoronavirusHier leest u de laatste coronaberichten van de parochie. Nieuw
Hier kunt u zich aanmelden voor het bijwonen van een viering.
• De volgende livestreams vindt u hier.
Hier kunt u de eerder uitgezonden livestreams terugkijken.

 

 

Privacy

Aan de bescherming van uw privacy hecht de parochie veel waarde. We dragen er zorg voor dat uw persoonlijke informatie vertrouwelijk en conform de Algemene verordening gegevensbescherming (AVG) wordt behandeld. Daarvoor hanteert de parochie een privacyverklaring.
Wanneer u denkt dat u op onze website gegevens tegenkomt waarmee uw privacy geschaad wordt dan verzoeken wij u dit kenbaar te maken. Dit kan via het centraal secretariaat van de parochie.

Voorzichtig aan…

Op 1 september a.s. gaat Cantu heel voorzichtig weer beginnen met repeteren. Voorlopig nog op 1,5 meter afstand van elkaar en dus verdeeld in de kerk in plaats van op “het koor”.
Dan is het ongeveer 1,5 jaar geleden dat we elkaar voor het laatst gezien én gehoord hebben. Het zal dus best nog even wennen zijn en we gaan ook zeker nog niet met ons allen in een viering zingen.

Daarvoor is het nog te vroeg en is er meer ruimte nodig vanuit de regering en het bisdom.
In de contacten die we tussentijds, meestal via e-mail hebben gehad is wel duidelijk geworden dat we allemaal het zingen enorm missen. Waarschijnlijk is dat voor de meeste mensen in de kerk niet anders. Nieuwe leden zijn natuurlijk altijd welkom, ook heren. We repeteren op woensdagavond van half acht tot negen uur in de HH. Engelbewaarderskerk in Hazerswoude-Dorp. Dat is aan de Dorpsstraat. Kom gerust eens kijken en luisteren of het iets voor je is.

Namens Cantu, John Spruijt, dirigent