Privacy

Aan de bescherming van uw privacy hecht de parochie veel waarde. We dragen er zorg voor dat uw persoonlijke informatie vertrouwelijk en conform de Algemene verordening gegevensbescherming (AVG) wordt behandeld. Daarvoor hanteert de parochie een privacyverklaring.
Wanneer u denkt dat u op onze website gegevens tegenkomt waarmee uw privacy geschaad wordt dan verzoeken wij u dit kenbaar te maken. Dit kan via het centraal secretariaat van de parochie.

Gezinsactiviteiten:

‘Op zoek naar de koning’ & ‘Heilige(n) vossenjacht’

Op het moment van schrijven van dit stukje zijn de data nog niet bekend, daarom kunt u dit als een aankondiging beschouwen. Er zullen ergens in april en mei/juni twee activiteiten plaatsvinden voor het hele gezin. Allereerst is er ‘op zoek naar de Koning’. We zullen dan in één van onze kerken op zoek gaan naar sporen die onze Koning van de Vrede ons heeft achtergelaten. Wat zien we daarvan terug in de kerkgebouwen?

Overal hebben zijn volgelingen aanwijzingen en berichten achtergelaten dat Hij er is. Maar de grote vraag is: Waar is Hij nu? Ga met ons mee op ontdekkingstocht en ervaar welke verborgen aanwijzingen er zijn die ons vertellen over onze koning.
Enkele maanden later, als de zon heerlijk schijnt en we zonder jas weer naar buiten kunnen, zal er een bijzondere vossenjacht gehouden worden. Er zullen heiligen in het dorp rondlopen. Wie zijn ze? Kan je ze herkennen aan hun voorwerpen die ze bij zich hebben? Wat zijn mooie verhalen over deze heilige?
Helaas kunnen we geen exacte data en tijden geven op dit moment, maar jullie kunnen je alvast aanmelden als je interesse hebt. We zullen je via de nieuwsbrieven, flyers, posters en website op de hoogte houden. Graag tot dan!
Namens de groep gezinsactiviteiten,

Lâm, pastoraal werker,Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. // Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.