Privacy

Aan de bescherming van uw privacy hecht de parochie veel waarde. We dragen er zorg voor dat uw persoonlijke informatie vertrouwelijk en conform de Algemene verordening gegevensbescherming (AVG) wordt behandeld. Daarvoor hanteert de parochie een privacyverklaring.
Wanneer u denkt dat u op onze website gegevens tegenkomt waarmee uw privacy geschaad wordt dan verzoeken wij u dit kenbaar te maken. Dit kan via het centraal secretariaat van de parochie.

Jeugdactiviteiten Pasen 2022 in De Bron

‘Als je een 6 gooit met de dobbelsteen, moet je een beurt overslaan.’ Van die spelregel word je natuurlijk niet blij. Anderen kunnen je dan inhalen of op jou uitlopen en dat wil je niet, want je wil winnen! En in jouw leven zit het vast ook wel eens tegen. Dat de dingen die je graag wil niet lukken en daar baal je dan van. In het Paasverhaal lees je dat er ook zoiets gebeurde met Jezus.

Het leek erop dat Hij de wereld weer mooi zou maken, maar Hij werd gedood. Dat was vreselijk! Maar toen gebeurde er een wonder. Na een paar dagen werd Hij weer levend! En zo werd van iets wat vreselijk was, iets goeds gemaakt. God kan dat, van moeilijke dingen iets moois maken, ook in jouw leven.
En om dat Paasverhaal (opnieuw) te ontdekken worden er voor jou activiteiten georganiseerd in de Bron (Troubadourweg 2). Kom je je ook verwonderen?

3 april 15.30-17.00 uur
Kindertheater Knettergek & Amazing Teens met ‘Land in zicht’
'Land in zicht' is een afwisselende en interactieve belevenis/voorstelling, waarbij jong en oud worden geboeid door zang, dans, theater, liedjes en goocheltrucs. Met Matthijs als kapitein, zijn handpop Heiko en de Amazing Kids als matrozen beleven we een avontuur op zee. Doe je zwemvest aan en ga mee op deze bootreis!
Volwassenen betalen €7.50 en kinderen €3.50. Reserveren en betalen kan via de QR-code.

3 april, 19:30-21:00 uur
Voorstelling Teens & Voices met als thema: Do you believe?
De Teens & Voices geven een concert met zang, dans en theater, een lichtshow en goocheltrucs, verhalen en filmpjes!
in het bijzonder gericht op tieners en jongeren, maar ook voor andere leeftijden. Kaarten kosten €3.50 p.p. Scan de QR-code om kaarten te reserveren. Betalen aan de zaal.

 

9 april 14:00 uur, 10 april 10:00 uur
Maken van Palmpasenstokken en optocht.
Op zaterdagmiddag kun je een mooie Palmpasenstok maken, waarmee je op zondagochtend in een optocht door de kerkzalen gaat. Deelname is gratis.

15 april 15.30-17:30 uur
Escaperoom ‘Redt het Paasverhaal!’
Help! Er is iemand die het Paasverhaal wil uitwissen! Hij heeft allemaal dingen verandert en verstopt. Lukt het jouw groepje om op tijd het Paasverhaal weer compleet te maken en de sleutels en codes te vinden? Want alleen dan kunnen jullie ontsnappen! Deelname is gratis en je kunt tussen 15:30 en 17:30 uur starten. Voor kinderen van 8 t/m 12 jaar.

15 april 21.00-24.00 uur