Privacy

Aan de bescherming van uw privacy hecht de parochie veel waarde. We dragen er zorg voor dat uw persoonlijke informatie vertrouwelijk en conform de Algemene verordening gegevensbescherming (AVG) wordt behandeld. Daarvoor hanteert de parochie een privacyverklaring.
Wanneer u denkt dat u op onze website gegevens tegenkomt waarmee uw privacy geschaad wordt dan verzoeken wij u dit kenbaar te maken. Dit kan via het centraal secretariaat van de parochie.

Heilige(n) vossenjacht

Op 25 september is er een activiteit voor het hele gezin. We gaan een vossenjacht organiseren. Natuurlijk is het geen gewone vossenjacht, maar je zal er ook iets van kunnen leren én zelfs winnen! Ben je benieuwd? Meld je dan alvast aan bij mij. Dan stuur ik de (geheime) informatie naar je toe. Want zonder deze informatie zal het een stuk moeilijker zijn om de vossenjacht te kunnen winnen! We zullen het houden op zondag 25 september om 15.00 uur bij het parochiecentrum van de Engelbewaarderskerk. Iedereen is welkom, dus neem vriendjes en vriendinnetjes mee. Tot snel!

Pastor(aal werker) Lâm
lt.nguyêDit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
06 22087370