Privacy

Aan de bescherming van uw privacy hecht de parochie veel waarde. We dragen er zorg voor dat uw persoonlijke informatie vertrouwelijk en conform de Algemene verordening gegevensbescherming (AVG) wordt behandeld. Daarvoor hanteert de parochie een privacyverklaring.
Wanneer u denkt dat u op onze website gegevens tegenkomt waarmee uw privacy geschaad wordt dan verzoeken wij u dit kenbaar te maken. Dit kan via het centraal secretariaat van de parochie.

Bach op wielen

1 april 2023

Voor sommigen is het een ‘must’, een terugkerend ritueel om, voorafgaand aan het Paasfeest, de Mattheüs-Passion te beluisteren. Je moet er wel de tijd voor nemen: ruim twee en een half uur! En eerlijk is eerlijk, je moet jezelf wel even overwinnen: de muziek is soms overweldigend. We willen u op zaterdag 1 april een handje helpen. U bent allen van harte welkom om te luisteren naar de Passion.

Niet naar een koor, maar naar een geweldige cd, waarop The Monteverdi Choir onder leiding van John Eliot Gardiner te horen is. Maar het is wel Bach op wielen! Dus pomp je (fiets)banden alvast maar op. Tip: Neem voor uw eigen comfort een kussentje mee. Meer informatie vindt u op de website van parochie H. Thomas of in de folders achter in de kerken. Opgave graag vóór 27 maart bij het secretariaat van uw eigen parochiekern of via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Alexandra Rijsdijk