Privacy

Aan de bescherming van uw privacy hecht de parochie veel waarde. We dragen er zorg voor dat uw persoonlijke informatie vertrouwelijk en conform de Algemene verordening gegevensbescherming (AVG) wordt behandeld. Daarvoor hanteert de parochie een privacyverklaring.
Wanneer u denkt dat u op onze website gegevens tegenkomt waarmee uw privacy geschaad wordt dan verzoeken wij u dit kenbaar te maken. Dit kan via het centraal secretariaat van de parochie.

Openluchtdienst van 3 kerken

25 juni 2023

Op deze zonnige, zeer warme zondagmorgen kwamen ruim 300 mensen naar het voetbalveld van de Hazerswoudse Boys. Gezinnen met kinderen die op een kleed op het gras zaten, mensen onder een parasol of een paraplu. Er waren tenten om uit de zon te zitten en men kon in de schaduw van de bomen zitten. Tussendoor werden bekertjes water uitgedeeld en die werden dankbaar aangepakt.
De viering werd grotendeels verzorgd door de Hervormde gemeente. Zij hadden dit al vaker op deze locatie georganiseerd. Ds. Arnold van Campen begon zijn overweging dat bij het voetbalspel regels zijn opgesteld om alles eerlijk en goed te laten verlopen. In feite zijn bij elk spel en ook bij het samenleven van mensen op deze wereld spelregels nodig. Later in de viering las hij een moderne versie van de 10 geboden voor. Muzikale medewerking was van TOV. Erg mooi en ook fijn om mee te zingen. De vrouw van ds. van Campen is een zangeres van deze band en zij betrok ook de kinderen erbij met een lied en een dansje. Na afloop was er koffie/thee/limonade en nog meer water met door vrijwilligers gemaakte cake, koek. Ook dit was een sfeervol samenzijn. Fijn om dit alles mee te maken en zeker voor herhaling vatbaar
Wil Mourits