Privacy

Aan de bescherming van uw privacy hecht de parochie veel waarde. We dragen er zorg voor dat uw persoonlijke informatie vertrouwelijk en conform de Algemene verordening gegevensbescherming (AVG) wordt behandeld. Daarvoor hanteert de parochie een privacyverklaring.
Wanneer u denkt dat u op onze website gegevens tegenkomt waarmee uw privacy geschaad wordt dan verzoeken wij u dit kenbaar te maken. Dit kan via het centraal secretariaat van de parochie.

Save the date: 8 oktober 2023, Cantu in concert

Zo tegen het einde van de zomer is de agenda voor de komende tijd vaak nog niet heel erg gevuld. Een mooi moment om een aantekening te maken op 8 oktober. Wij zijn middenkoor Cantu en regelmatig zingen wij in de vieringen in de HH. Engelbewaarderskerk.
We hebben een map vol mooie liederen en iedere viering zingen wij dus maar een klein deel van ons repertoire. Graag laten we eens wat meer van ons mooie repertoire horen. Dat gaan we doen op 8 oktober om 14.00 uur in de HH. Engelbewaarderskerk te Hazerswoude-Dorp.
Kent u Cantu nog niet? Dan is dit een mooie gelegenheid om kennis te maken. Kent u Cantu al, dan weet u dat wij ons uiterste best zullen doen om er iets moois van te maken. We hopen natuurlijk dat wij veel parochianen mogen begroeten op 8 oktober. Wilt u komen? Toegang is gratis, maar iets voor de voedselbank wordt zeer gewaardeerd.
Namens middenkoor Cantu; John Spruijt, dirigent