Privacy

Aan de bescherming van uw privacy hecht de parochie veel waarde. We dragen er zorg voor dat uw persoonlijke informatie vertrouwelijk en conform de Algemene verordening gegevensbescherming (AVG) wordt behandeld. Daarvoor hanteert de parochie een privacyverklaring.
Wanneer u denkt dat u op onze website gegevens tegenkomt waarmee uw privacy geschaad wordt dan verzoeken wij u dit kenbaar te maken. Dit kan via het centraal secretariaat van de parochie.

(N)u zijt wellekome

In de adventstijd stond er elke dag een deur open waar iedereen welkom was om een kop koffie of thee te drinken met vaak wat lekkers erbij. Deze keer weer een geslaagde actie van de 3 kerken in Hazerswoude-Dorp. Op veel dagen was het lekker druk, en op andere dagen weer wat minder, maar altijd heel gezellig.
Leuk dat er dit jaar zelfs 2 scholen meededen: CSG Het Groene Hart en de St. Michaelschool. Bij beide scholen werden we zeer gastvrij ontvangen. Het Groene Hart had zelfs een taartenbakwedstrijd georganiseerd waar heerlijk van geproefd kon worden en door de leerlingen van de St. Michaelschool werden rondleidingen in de school gegeven en bij het naar huis gaan kreeg ieder nog een mooie zelfgemaakte kerstkaart mee.
Iedereen heel hartelijk dank en ook de volgende adventstijd hopen we dit weer te organiseren.

Namens de 3 kerken in Hazerswoude-Dorp, Conny van Dijk