Geloven in groei en groeien in geloof met de IMPULS

VolwassenencatecheseJezelf zien groeien en ontwikkelen is misschien wel één van de leukste dingen die je aan jezelf kunt geven. Wat kan het een energie geven als je merkt dat je kennis toeneemt van een bepaald onderwerp of wat een vertrouwen geeft het je als je merkt dat je je een bepaalde vaardigheid eigen hebt gemaakt.
Nu het in de huidige tijd moeilijk is om groepsbijeenkomsten te organiseren is de werkgroep volwassenencatechese overgestapt op het uitgeven van ‘IMPULS’. Een schrijven met een goed verzorgd bericht met inspirerende teksten, opbeurende verhalen, liederen, gedichten en bezinningsvragen. Ook jij / u kunt deze groei-impuls gemakkelijk aan jezelf geven. Stuur een mailtje naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en je ontvangt het laatste nummer in je mailbox. Vele mensen hebben zich al aangemeld. Doe jij het ook?
Op de teksten en vragen in de IMPULS mag u ook reageren. Wat doet het met jou / u? We vinden het geweldig leuk als je reageert naar het emailadres van de werkgroep! We proberen ook altijd weer terug te schrijven.
De werkgroep volwassenencatechese