Middenkoor Cantu

Dit middenkoor is ontstaan vanuit jongerenkoor; the Young Voices.
Naarmate de gemiddelde leeftijd van het koor steeg vonden we het tijd om de naam van het koor aan te passen en dat werd dus Cantu.
Cantu is het Griekse woord voor cantate en dat betekent: zangstuk.
Middenkoor Cantu repeteert op woensdagavond van half 8 tot 9 uur in de H.H. Engelbewaarderskerk aan de Dorpsstraat 248 te Hazerswoude dorp.
Het koor is bedoeld voor iedereen die, eigenlijk, te oud is voor een jongerenkoor, maar zich wel heel prettig voelt bij dit soort repertoire.
Op het moment heeft dit koor ongeveer 20 leden.
Ongeveer 1 x per maand verzorgen wij de muzikale begeleiding van de kerkdienst in de H.H. Engelbewaarderskerk en zo af en toe maken we een “uitstapje” naar andere gelegenheden.
De muzikale begeleiding van het koor wordt gedaan door Alie Jongenburger op de piano en het geheel staat onder leiding van John Spruijt, gediplomeerd koordirigent.
Wil je meer informatie over dit koor, neem dan gerust contact met ons op, dit kan via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. maar je kunt ook een van onze repetities bezoeken, de (achter) deur staat altijd open.