Eerste Heilige Communie (EHC) 2020

Start voorbereidingen en aanmelding
Eerste Heilige CommunieNu het schooljaar weer begonnen is, start ook de voorbereiding voor de eerste communie weer op. In de Bron is de eerste heilige communieviering op 26 april 2020. In de Engelbewaarderskerk en de Bernarduskerk zal dit op 10 mei zijn en in de Bonifaciuskerk op 17 mei. Voorafgaand aan de feestelijke eerste communieviering volgen de kinderen een voorbereidingstraject. Het communietraject start in januari 2020.
U kunt uw kind aanmelden tot 15 december a.s. door het digitale inschrijfformulier op de website van de parochie in te vullen. Ook liggen er inschrijfformulieren achter in de kerken. U kunt het ingevulde formulier mailen naar of inleveren bij het secretariaat van uw parochiekern.

Mocht u meer willen weten dan kunt u ons altijd aanspreken. We horen u graag, u kunt uw vraag ook mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
NB. De werkgroep eerste communie van de parochiekern Bonifacius bestaat momenteel uit één persoon. De kern Bonifacius is dringend op zoek naar nieuwe, enthousiaste leden. Wilt u meehelpen bij dit belangrijke project in de parochie of meer informatie hierover? Neem dan contact op met Sjoerd Zuidersma via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..
De werkgroepen eerste heilige communie