Adventsbezinning: Gaan waar geen wegen gaan.

Gaan waar geen wegen gaanDe werkgroep Volwassenencatechese organiseert op zaterdag 14 december tussen 12.00 uur en 16.00 uur in de H.Bonifaciuskerk een mogelijkheid tot bezinning. Even stilstaan bij onszelf.
Thema van deze bezinning is tevens het jaarthema van de parochie: ‘Gaan waar geen wegen gaan’.
Hoeveel mensen zullen al ongekende en ongebaande wegen zijn gegaan in hun leven? Hebben hun spullen gepakt en gingen het onbekende tegemoet? Hun dromen achterna, of voelden een roeping en konden ze niet anders? Eén van de grootste voorbeelden is natuurlijk Jezus. Wat zal Hij wel niet gedacht hebben? Wat wil die Vader in de hemel van me?
Of Maria? Was dat schrikken toen de engel haar de boodschap kwam brengen dat ze moeder zou worden? Net nu ze Jozef had leren kennen en met hem verder wilde?
U vindt langs de muren van de kerk verhalen van mensen die ons zijn voorgegaan. Mensen die op weg zijn gegaan over nog niet gebaande wegen. Ze wisten niet waartoe dit zou leiden, wat de toekomst zou brengen. Waar hebben ze de moed vandaan gehaald? Wat of wie was hierbij hun drijfveer?
Kent u ook mensen waarvan u zegt dat ze ongekende, ongebaande wegen zijn gegaan? Of bent u zelf misschien iemand die dit ervaren heeft? Wilt u dan uw verhaal met ons delen?
Gun uzelf een moment van bezinning, een praatje en/of een kopje koffie of thee. Kom op zaterdag 14 december naar de Bonifaciuskerk, u bent van harte welkom!