Boomerang start kaartenactie voor vrede

25-02-2022 (11:18) - Mensen

Make Love not War"Onze harten bloeden". Boomerang Nederland, Duitsland, België en Oostenrijk slaan de handen ineen en roepen hun achterban op om de Russische ambassades een kaart te sturen voor vrede.

"Wij geloven dat geen enkele burger deze oorlog wil en willen onze achterban in staat stellen dit over te brengen naar de hoofdrolspelers in het Rusland Oekraïne conflict."

Een week voor de aanval van Rusland op Oekraïne brachten we deze kaart in productie. Je ziet een bloedend hart met daarover de tekst ‘Make Love not War’. Op de achterzijde staat een oproep om de kaart te sturen naar de hoofdrolspelers in dit conflict. Nu Rusland tot de aanval is overgegaan roepen de Boomerang landen iedereen op de kaart te sturen naar de Russische ambassades (Andries Bickerweg 2, 2517 JP Den Haag. E-mailadres: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.).

In Nederland zijn de kaarten vanaf 2 maart te vinden in de bekende Boomerang kaartenrekken in tal van uitgaansgelegenheden door heel het land. Per direct kan de kaart gratis als e-card worden gestuurd via www.boomerang.nl