Vrouwen catechese: Dames Dialogen

dames dialogenHeb jij als vrouw het gevoel dat je jezelf moet splitsen? Je wilt tijd hebben om er te zijn voor je gezin. Maar het werk vraagt ook veel. Daarnaast wil je nog een goede vriendin, dochter, buurvrouw, sportmaatje enzovoort zijn. Hoe combineer je dit allemaal?
Herken je deze dilemma’s? Wil je verdieping in je geloof combineren met het uitdiepen van deze thema’s met andere vrouwen? Dan is deze groep iets voor jou!

De groep bestaat uit maximaal 6 vaste deelneemsters. Als dat aantal van 6 bereikt kom je op de lijst voor de groep van volgend jaar. De bijeenkomsten vinden plaats op de zolder van de Engelbewaarders. De volgende data zijn gepland:
13 april 20.00 uur: Carrière en moederschap.
11 mei 20.00 uur: Balans brengen in de verschillende rollen die je als vrouw hebt.
15 juni 20.00 uur: Ruimte voor jezelf vinden.
Als afsluiting kan er nog een 4e bijeenkomst gepland worden waarbij een van de groepsgenoten waarin een van de groepsgenoten een thema kan inbrengen. Pastor Lâm zal de bijeenkomsten leiden.
Passen deze bijeenkomsten bij jou, maar ben je geen lid van de parochie Heilige Thomas? Geen probleem, ook jij bent welkom! Geef je op bij Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.