Zomerkampen 2022

Jongerenpastoraat, Bisdom Rotterdam

Zomerkampen 2022Wat neem je mee als je morgen je tas voor het zomerkamp mag pakken? “Alles van het lijstje en een Duckie maar ook wel extra kleding omdat we soms best vies worden. We mogen geen telefoon meenemen, maar dat is niet erg”. Francesco en Rafaélle kijken uit naar het zomerkamp. “Wanneer krijgen we de spullen en mogen we gaan?”

De folders en de aanmeldformulieren voor de zomerkampen zijn op 16 februari verzonden naar de parochies en de inschrijving is gestart.
Wil jij ook mee op kinderkamp (8-11 jaar), tienerkamp (12-14 jaar) of jongerenkamp (15-17 jaar) in de week van 10 t/m 16 juli? Meld je dan aan! Vraag naar de folder in de parochie of ga naar de website van het bisdom. Het inschrijfformulier voor 2022 en informatie kun je vinden op www.bisdomrotterdam/zomerkampen.
Wilt u meer weten over de zomerkampen die het bisdom jaarlijks organiseert kijk dan op de website www.bisdomrotterdam/zomerkampen of stuur een mail of je aanmelding naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..