Uitnodiging voor een smakelijke ontmoeting!

24 juni 18.00 uur

ontmoetingEr zijn door het jaar heen van die dagen waarvan we dromen. Dagen waarop het lang licht is en de bomen prachtig in blad. Volop zomer! Dat zijn de dagen om te vieren hoe vriendelijk en goed het leven kan zijn. Om ontspannen in vriendelijkheid elkaar te ontmoeten!
Juist in een sfeer van een ongedwongen ontmoeting nodigt de werkgroep volwassenencatechese u/ jou uit voor een amerikaanse picknick.

Een picknick om al proevend en pratend ook het hoofd en hart te voeden. Om zo de smaak van alles in je op te nemen!
De werkgroep heeft hiervoor al eenvoudige, heerlijke tapas in gedachten om te maken. Maar nog leuker wordt het als u/jij een lievelingshapje wil bedenken om te delen en te proeven. We starten omstreeks 18.00 uur, een gunstige tijd zodat gezinnen met kinderen en scholieren erbij kunnen zijn.
Mmmm heerlijk! Iedereen wordt hier blij van!
De picknick-zomeravond wordt gehouden op vrijdag 24 juni in parochiecentrum of tuin van de parochiekern HH. Engelbewaarders, Dorpsstraat 248, Hazerswoude-Dorp.
Iedereen wordt van harte uitgenodigd om zich aan te melden en aan te sluiten bij deze bijzondere hapjesavond!
Aanmelden, natuurlijk! Het kan nu al via een e-mail naar pastor Lâm Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Na aanmelding neemt de werkgroep contact met u/jou op. Dit om het een en ander met u/jou af te stemmen. Daarom een vriendelijke groet en tot ziens!


De werkgroep Volwassenencatechese