Zolderjongeren Beta & Nieuwe Jongvolwassenen-groep

ZolderjongerenVooraankondiging: het gaat toch echt weer komen. Voor de na-vormelingen zal er elke eerste vrijdag van de maand rond de 10e een avond zijn. We heten niet voor niets Zolderjongeren en gaan dus op de zolder van de HH. Engelbewaarders bij elkaar komen. De eerste bijeenkomst zal zijn op 9 september en we zullen een film gaan bekijken. De keren daarop zullen we komen te spreken over symbolen, getallen en kleuren en de betekenissen ervan. Dan zullen we ook een nieuw logo gaan ontwerpen voor deze jongerengroep.

Er komt nog veel meer. Ik ben blij om te kunnen meedelen dat 3 jongvolwassenen mij hierin gaan ondersteunen. Zij hebben zelf in de Zolderjongeren Alpha gezeten en weten dus uit eigen ervaring wat leuk is om te doen!
Fijn dat jullie er zijn Bo de Man, Bo van de Bos en Anne van der Meer!
Vroeger was er voor de jongvolwassenen (zoals bovengenoemde drie) ‘pasta met de pastor’. Dit zijn jongeren die al aan het studeren zijn. Ook voor hen zal er na de zomer een nieuwe groep komen, waarbij we dieper op levensvragen ingaan. Vooral ontmoeting en uitwisseling zal centraal staan. Verdere details over deze nieuwe groep zullen in het volgende parochieblad komen. In ieder geval zullen we een keer of 5 per jaar samenkomen.
Ik kijk er naar uit om alle jongeren weer te kunnen spreken. Een fijne vakantie en hopelijk tot snel!

Pastor(aal werker) Lâm