Zolderjongeren Beta

Zolderjongeren betaYes! We hebben er zin in! Alle lichten staan op groen en de zolder is gereserveerd! Komen jullie ook? De zolder zal weer gevuld worden met jongeren die lol hebben met elkaar, die ook zeker met elkaar over geloof zullen praten, maar vooral over wat hen bezighoudt. Jullie hebben al ervaren (tijdens de vormselvoorbereiding) hoe geweldig het kan zijn om even ruim een uurtje niet aan je telefoon te hoeven denken of alle berichtjes te moeten lezen. In plaats daarvan gaan we jullie iets tofs aanbieden. De eerste twee avonden gaan we een film bekijken.

Het zal de film “Wonder“ zijn. Het gaat over een jongen die anders is dan de rest van zijn klasgenoten. Zelfs anders dan iedereen op school. Kan hij zich daar vrienden maken? Zal hij zich staande kunnen houden? Op wie kan hij vertrouwen? Vooral de vraag: waar gaat het nu werkelijk om?
Als jullie zorgen dat jullie er zijn op vrijdag 9 september om 19.30 uur op de zolder van de Engelbewaarderskerk; dan zorgen wij dat er nootjes, chips en wat te drinken is! Dit keer natuurlijk ook popcorn, want wat is filmkijken zonder popcorn nietwaar?! Tot snel!

Namens Bo de Man, Anne van der Meer en Bo van de Bos, Pastor(aal werker) Lâm