Schoenendoosactie

schoenendoosactieIn het vorige parochieblad stond een oproep om mee te doen aan de Schoenendoosactie en een Schoenendoos te vullen voor een kind. In het vorige parochieblad is uitgebreid gesproken over de afmeting van de doos en zijn er suggesties gedaan voor de inhoud. In de kerken hebben ook folders hierover gelegen en op de website van het parochie blad staat ook informatie hierover. Wellicht heeft u al een schoenendoos klaar en bij het parochiecentrum afgeleverd. Voor degenen die dat nog willen doen is de mogelijkheid tot
het inleveren op 5 november a.s. Maak een kind, dat in armoede leeft, blij. U kunt nog een schoenendoos inleveren bij de secretariaten van de parochiecentra tot 5 november.
Heeft u nog vragen neem dan contact op met Bea van Zeijl: e-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., of 06-53886067, secretariaat Parochiecentrum St. Bonifacius: 0172- 472410.

In de andere kernen kunt u ook uw schoenendoos inleveren bij de verschillende parochiecentra. Tijdens de gezinsviering op zondag 6 november om 9:30 in de HH. Engelbewaarderskerk zullen we de dozen en de kinderen zegenen! U bent daar als gezin van harte welkom! Doe goed voor een ander en vul de schoenendozen of lever een bijdrage in de verzendkosten.

Pastor Lâm