Vacature financieel administrateur

financieel administrateurDe financiële administratie van de parochie wordt nu uitgevoerd door leden van de financiële commissie. De bezetting van deze commissie is ontoereikend voor de uitvoering van alle noodzakelijke werkzaamheden. De commissie bestaat uit de penningmeester van het parochiebestuur en budgethouders namens alle parochiekernen met secretariële ondersteuning.
Doelstelling is om de financiële administratie centraal uit te laten voeren door de administrateur met inbreng van de budgethouders. Samenwerking en wederzijds inzicht zijn daarbij van groot belang om optimaal gebruik te maken van het financiële pakket waarmee de administratie wordt bijgehouden. Dat pakket is Exact Online. De salarisadministratie wordt door een extern kantoor uitgevoerd.


Kernpunten van de functie:
*Boeken van inkomende facturen, declaraties e.d.
*Boeken van bankrekeningen.
*Boeken van kasoverzichten.
*Opstellen van uitgaande facturen inzake verhuur etc.
*Opstellen van tussentijdse financiële overzichten.
*Voorbereiding van het financiële werk voor de jaarrekening.
*Deelname aan periodiek overleg van de financiële commissie.
Voor een non-profit organisatie als de parochie is de financiële administratie een belangrijk middel om inzicht te hebben en om beleid op korte en lange termijn te voeren en bij te sturen. Gebruik maken van hedendaagse hulpmiddelen en nieuwe inzichten bij het voeren van de financiële administratie zijn cruciaal voor de vitaliteit van de parochie. Daarom richten we ons op inbreng van onder meer een jongere generatie.
Graag willen we met u (jou) in gesprek om tot een passende invulling van deze functie te komen. Spreekt dit u (je) aan, neem dan contact op met de penningmeester, Hans Lapidaire. Bereikbaar via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of 06-15940335.