Aanmelden: Eerste Communie en Vormsel 2024

Aanmelden Eerste Communie en Vormsel 2024De eerste kinderen en jongeren hebben zich al aangemeld voor de Eerste Communie en het Vormseltraject. Kinderen vanaf groep vier komen in aanmerking voor het ontvangen van de heilige Communie.
Voor het Vormsel zijn dat de kinderen in/vanaf groep acht.
Het ontvangen van deze sacramenten markeren momenten van groeien in het geloof. Daarnaast is het zo belangrijk voor de ontwikkeling van het kind als persoon om deze sacramenten te ontvangen. Ze geven het kind het gevoel: jij, zoals je bent, hoort erbij. Sterker nog, zonder jou kunnen we geen kerk in de toekomst zijn! Wat een bemoediging en acceptatie voor kinderen kan dit zijn in deze fase van hun leven. Zo willen wij als kerk u helpen bij de gelovige opvoeding van uw kind. U kunt uw kind(eren) opgeven bij de onderstaande personen.


Pastor(aal werker) Lâm: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. tel.: 06-22087370
Alexandra Nuijen: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Jenina Wiering: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Erna Teule: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
José Vrisekoop: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. 0172-475975