Bericht van het coronakernteam

Nu er steeds meer versoepelingen zijn van coronamaatregelen heeft het corona kernteam van de parochie hierover gesproken. Er was ook bericht van de bisschoppen over versoepelingen binnen kerken. Gekozen is voor een geleidelijke en veilige afschaffing van de maatregelen.
Wat betekent dit in de praktijk voor onze parochie?

• U hoeft zich niet meer aan te melden.
• Kerken vragen niet naar QR code
• Er vindt geen registratie meer plaats.
• De andere halve meter afstand hoeft niet meer maar als u afstand prettig vindt gewoon afstand houden.
• Bent u in de kerk geweest bij een viering en test u enkele dagen later positief wilt dit dan a.u.b. ook aan de parochie melden!
• Het uitreiken van de communie blijft nog even zoals we dit het laatste jaar gewend zijn te doen.
• De collecteschaal gaat ook nog niet rond. Achter in de kerk kunt u uw gaven geven of een bijdrage overmaken naar de rekening van de parochie.
• We gaan nog even thuis koffie drinken nog niet in de kerk.

Voor vragen of onduidelijkheden mag u natuurlijk altijd even bellen naar lokale secretariaat.