Privacy

Aan de bescherming van uw privacy hecht de parochie veel waarde. We dragen er zorg voor dat uw persoonlijke informatie vertrouwelijk en conform de Algemene verordening gegevensbescherming (AVG) wordt behandeld. Daarvoor hanteert de parochie een privacyverklaring.
Wanneer u denkt dat u op onze website gegevens tegenkomt waarmee uw privacy geschaad wordt dan verzoeken wij u dit kenbaar te maken. Dit kan via het centraal secretariaat van de parochie.

Catechese aanbod 2023-2024

Voor komend seizoen hebben we voor u allen een uitgebreid en afwisselend aanbod van avonden en cursussen rondom geloof, bijbel en christelijke omgang met elkaar. Als Werkgroep Volwassenen Catechese bieden we een aantal avonden aan om met elkaar in gesprek te zijn over ons geloof. De avonden staan op zichzelf dus u kunt de avonden los van elkaar bijwonen.

Woensdag 6 september 19:30 in de Bron: filmavond “The fault in our stars”. Een luchtige film over een aangrijpend thema. Twee jongeren worden verliefd op elkaar, maar wat als je weet dat je niet lang meer te leven hebt?
Donderdag 30 november 20:00 in parochiecentrum Bonifacius: Een gezellige avond over de goedheiligman Sint Nicolaas.
Woensdag 17 januari: Dag van het Jodendom
Maandag 24 mei: Avond van verbondenheid. Een ontmoetingsavond met parochianen uit verschillende landen. Hoe wordt het geloof in hun land uitgedragen en beleefd? We doen dat onder het genot van heerlijke hapjes uit dat betreffende land.

Daarnaast hebben we verschillende cursussen, waarover elders in dit parochieblad meer staat. Let u vooral ook op de flyer en de poster achter in de kerk.
Pastoraal werker Lâm