Privacy

Aan de bescherming van uw privacy hecht de parochie veel waarde. We dragen er zorg voor dat uw persoonlijke informatie vertrouwelijk en conform de Algemene verordening gegevensbescherming (AVG) wordt behandeld. Daarvoor hanteert de parochie een privacyverklaring.
Wanneer u denkt dat u op onze website gegevens tegenkomt waarmee uw privacy geschaad wordt dan verzoeken wij u dit kenbaar te maken. Dit kan via het centraal secretariaat van de parochie.

Het gaat erom de mens te zien achter zijn daden

Als vrijwilliger van de PI in Alphen ad Rijn wil ik namens onze gevangenis pastor Geert Rozema aandacht vragen voor de positie van de gedetineerden. Pastor Geert Rozema heeft laten weten dat er een continue behoefte bestaat aan mannenkleding en -schoenen. Hij is erg blij met de donaties van de kledingbank, de jaarlijkse kledingbankacties brengen veel op maar niet alles is bestemd voor de Geniepoort. Vanwege het grote aantal gedetineerden blijkt in de praktijk dat er een chronisch tekort is aan:
-jassen, spijkerbroeken, T-shirts en truien, sport- en joggingbroeken, korte sportbroeken en sportschoenen.
U kunt uw overbodig geworden mannenkleding maat 29/30 t/m 48 en sportschoenen vanaf maat 42 voortaan inleveren bij de parochiesecretariaten van onze vier kernen. Liever geen nette kleding zoals overhemden, pantalons en colberts. Er is geen termijn aan verbonden, het is de bedoeling dat het een doorlopende actie gaat worden. Hiervoor zal ook de samenwerking worden gezocht met de kledingbank en de PKN.
Namens pastor Geert Rozema en de werkgroep Diaconie van onze parochiegemeenschap hartelijk dank.

Yolanda van der Stelt