Privacy

Aan de bescherming van uw privacy hecht de parochie veel waarde. We dragen er zorg voor dat uw persoonlijke informatie vertrouwelijk en conform de Algemene verordening gegevensbescherming (AVG) wordt behandeld. Daarvoor hanteert de parochie een privacyverklaring.
Wanneer u denkt dat u op onze website gegevens tegenkomt waarmee uw privacy geschaad wordt dan verzoeken wij u dit kenbaar te maken. Dit kan via het centraal secretariaat van de parochie.

Zorg voor de aarde

De paus heeft terecht aandacht gevraagd voor hoe wij omgaan met de aarde. We hebben er maar één. Onze huidige leefstijl belast de aarde te veel. Het evenwicht is zoek. Dat moeten we dus zien te veranderen. In belang van de mensheid maar ook van onze kinderen en kleinkinderen. De PCI gaat daarom het aspect duurzaamheid (lees: balans tussen wat we nemen van de aarde en wat we er ongewenst op achterlaten) toevoegen aan onze criteria. Als we een hulpvraag ontvangen zullen we bij het oplossen ervan mogelijk beperkingen aanbrengen. Als voorbeeld hebben we in december 2023 de Voedselbank een mooi bedrag van € 2.000,- kunnen geven met de toevoeging dat er lokaal geproduceerde, verse producten van gekocht moesten worden. Wilt u meer weten of wilt u iemand aanmelden voor kortdurende financiële hulp ga naar https://www.heiligethomas.nl/parochiele-caritas-instelling/aanmeldformulier.

Cathrin van der Werf, voorzitter PCI H. Thomas