Gezinsactiviteiten en meer…

Gezinsactiviteiten en meerVoor komend seizoen zullen we een breder aanbod bieden voor jeugd en jongeren. Vooral voor de gezinnen. Vlak vóór de coronaperiode konden de kinderen van de basisschool-leeftijd naar verhalen luisteren en kijken die ik in gesprek met hen vertelde. Van sommige ouders hoorde ik dat de kinderen dat er leuk gevonden hebben…
Daarom….De pastor vertelt-bijeenkomsten!
Samen even gezellig eenvoudige lunchen en dan met elkaar luisteren naar een verhaal uit de bijbel. Natuurlijk doen we dat via de beamer en alle vragen zijn goed, dus de kinderen hebben alle ruimte voor hun vragen en opmerkingen. Ik hoop dit alles te doen in ongeveer een uurtje. Afhankelijk van het liturgisch rooster zal ik de bijeenkomsten plannen. Deze zullen zijn rond 12:00. Het is daarom belangrijk om te weten wie er komen: graag dus een berichtje naar mij via mail of telefoon (bellen of appen).

Daarnaast zullen we door het jaar heen een viertal gezinsactiviteiten zijn. Te denken valt aan een sint Maarten-optocht een speurtocht en nog andere bijeenkomsten. Het is goed dat ouders elkaar ontmoeten, want zij staan niet alleen in hun opvoeding en de vraag hoe het geloof hier een plaats in kan krijgen. Wij willen jullie daarin onder steunen. Voor de kinderen is het goed om te ervaren dat kerk en geloof ook gezellig en leuk kan zijn, dus: laat het mij vooral weten als jullie geïnteresseerd zijn in deze gezinsactiviteiten!

Pastor(aal werker) Lâm 06-22087370
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.