Privacy

Aan de bescherming van uw privacy hecht de parochie veel waarde. We dragen er zorg voor dat uw persoonlijke informatie vertrouwelijk en conform de Algemene verordening gegevensbescherming (AVG) wordt behandeld. Daarvoor hanteert de parochie een privacyverklaring.
Wanneer u denkt dat u op onze website gegevens tegenkomt waarmee uw privacy geschaad wordt dan verzoeken wij u dit kenbaar te maken. Dit kan via het centraal secretariaat van de parochie.

Commissie van Beheer kern Bonifacius

Deze CvB Bonifacius heeft op 2 augustus jl. vergaderd en de belangrijkste punten die langs kwamen, waren:
a. Er kon met voldoening teruggekeken worden op de ‘Dank-je-wel’-viering van zaterdagavond 6 juli jl. De viering had een grote betrokkenheid op elkaar en het feest daarna was gezellig. Dank aan allen die voor de organisatie van dit        samenzijn met de parochiekern gezorgd hebben.
    De CvB sprak wel zijn bezorgdheid uit over het dreigende tekort aan vrijwilligers op allerlei terrein in de parochie. Zowel voor de taken tijdens de vieringen In de kerk als voor de bestuurstaken en voor de hand- en spandiensten              rondom de Bonifaciuskerk.
b. Er is een MeerJarenOnderhoudsPlan (MJOP) opgesteld voor alle gebouwen van de parochie. Per jaar wordt er beslist welk gebouw aan de beurt is voor groot onderhoud. Uiteraard blijft er ook oog voor het oplossen van acute                problemen.


c. Heel veel discussie is er nog gaande rond het energieverbruik in de parochie. We besteden heel veel geld aan verwarming . Er wordt nagedacht over voorstellen om drastisch in te grijpen in dit verbruik. Het zou kunnen gaan                  betekenen dat het koud wordt in de gebouwen, en dat misschien ook het aantal en de locatie van de vieringen worden veranderd. De discussie loopt nog in de hele parochie. Wie weet moet er al in de komende winter ingegrepen            worden om de gasprijs voor de parochie betaalbaar te houden.
d. Er wordt veel werk gemaakt van het onderhoud van de kerkhoven. De tuindienst en anderen zijn er druk mee. Het bisdom heeft laten weten dat er heel voorzichtig moet worden nagedacht over de verre toekomst van kerkhoven die        bij een parochie horen. Er wordt steeds minder begraven bij een parochie, en het bisdom vraagt zich af hoe deze ontwikkeling verder zal gaan. Dit is een lange termijn gedachtenvorming.
e. Het is niet belangrijk, maar wel grappig: is het u al eens opgevallen dat de zonnewijzer in de tuin voor de pastorie al jaren verkeerd om staat? Hij wijst naar het zuiden in plaats van naar het noorden.
Namens de CvB Bonifaciuskerk, John Souverijn