Privacy

Aan de bescherming van uw privacy hecht de parochie veel waarde. We dragen er zorg voor dat uw persoonlijke informatie vertrouwelijk en conform de Algemene verordening gegevensbescherming (AVG) wordt behandeld. Daarvoor hanteert de parochie een privacyverklaring.
Wanneer u denkt dat u op onze website gegevens tegenkomt waarmee uw privacy geschaad wordt dan verzoeken wij u dit kenbaar te maken. Dit kan via het centraal secretariaat van de parochie.

Vraag en Aanbod

Zaterdag 6 april was weer onze jaarlijkse inzameling voor stichting Vraag en Aanbod. De inzameling van gereedschap voor de Derde Wereld. Er kwam weer veel gereedschap en naaimachines binnen. Hartelijk dank voor alles wat u bracht en dank aan iedereen die meewerkte om dit mogelijk te maken. Bij de Bonifaciuskerk was de inzameling tussen 10.00 en 11.00 uur. Ruud Miedema nam alles in ontvangst en Klaas van der Holst bracht het naar mevrouw Van Zwieten in Hazerswoude-Dorp, waar ook veel ingeleverd was. Voor mevrouw Van Zwieten was het de laatste keer dat de inzameling bij haar was. Heel veel dank aan haar voor die jaren dat zij haar loods beschikbaar stelde. Bij mevrouw Van Zwieten kon je jarenlang terecht met spullen op onze vaste inzameldag, namelijk de eerste zaterdag van april, maar er werd ook regelmatig spullen in de loop van het jaar bij haar afgeleverd of gewoon voor de deur gezet. Dat kan dus niet meer.
Wilt u alstublieft geen spullen meer inleveren op het adres van mw. Van Zwieten!
Nu zijn wij op zoek naar een locatie waar ook in de loop van het jaar spullen opgeslagen kunnen worden en waar de centrale organisatie uit Alphen (Noord-Brabant) deze op kan halen. Het inzamelen op de eerste zaterdag van april blijft gewoon doorgaan. Maar soms willen mensen, door omstandigheden, hun spullen in de loop van het jaar al kwijt. Daar zoeken we dus een opslagruimte, een oplossing voor.
Namens de werkgroep diaconie,

Tineke Heemskerk-de Boer (email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.)