Privacy

Aan de bescherming van uw privacy hecht de parochie veel waarde. We dragen er zorg voor dat uw persoonlijke informatie vertrouwelijk en conform de Algemene verordening gegevensbescherming (AVG) wordt behandeld. Daarvoor hanteert de parochie een privacyverklaring.
Wanneer u denkt dat u op onze website gegevens tegenkomt waarmee uw privacy geschaad wordt dan verzoeken wij u dit kenbaar te maken. Dit kan via het centraal secretariaat van de parochie.

Vanuit de Commissie van Beheer van de parochiekern St. Bonifacius

*Vacatures Commissie van Beheer ingevuld.
Terwijl er altijd dringend behoefte is aan mensen die als vrijwilliger iets extra’s voor de parochie willen doen, hebben we nu twee nieuwe leden van de Commissie van Beheer kunnen verwelkomen. Het zijn mevrouw Joke Avontuur en mevrouw Joke Hoppenbrouwer. Mevrouw Avontuur heeft zich helemaal ingewerkt in het beheer van de begraafplaatsen van de parochie, terwijl mevrouw Hoppenbrouwer, naast haar budgethouderschap voor de Commissie van Beheer H.H. Michael en Bernardus nu ook werkzaam is als budgethouder van de Commissie van Beheer van de parochiekern Bonifacius.
Belangrijke e-mailadressen:
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. (mevrouw Avontuur).
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. (mevrouw Hoppenbrouwer).


* Toegang van het Bonifaciuskerkhof.

Het Bonifaciuskerkhof is m.i.v. de zomertijd weer toegankelijk van ’s morgens 9.00 uur tot ’s avonds 20.00 uur en m.i.v. de wintertijd van 09.00 uur tot 18.00 uur.
Verder zijn aan de Commissie van Beheer problemen met rollators bij het hek van het kerkhof gemeld. Het ziet er naar uit dat hieraan voorlopig niet veel te doen is.
*Geluid in de kerk.
Aan de Commissie van Beheer zijn ook problemen met het geluid achter in de Bonifaciuskerk gemeld. Nu is er in de loop der tijd al veel aandacht aan het geluid besteed. Er lijken op korte termijn geen echte verbeteringen mogelijk. Het advies is dan ook (bij gehoorproblemen) om vooral voor in de kerk te gaan zitten bij de vieringen. Goed nieuws is dat de ringleiding weer goed werkt.
*Zichtbaarheid dirigent(e).
De dirigent(e) van de koren in de Bonifaciuskerk is in het vervolg veel beter zichtbaar vanuit de kerk. Er is namelijk een nieuw platform in gebruik genomen.
*Energieverbruik.
Een van de grote kostenposten op de exploitatie en een van de veroorzakers van de tekorten van de parochie is het verbruik van energie, zowel van gas als van elektriciteit. Dit speelt vooral bij de grote monumentale kerkgebouwen. De parochie zal er erg op moeten gaan letten nog zuiniger te zijn met energie. Hoe dat moet worden aangepakt is onderwerp van gesprek. We houden u op de hoogte.
*Afsluiting van het werkjaar in de parochiekern.
De jaarlijkse ‘dank-je-welavond’ voor parochianen van onze parochiekern is verplaatst van 22 juni naar 6 juli.

Namens de Commissie van Beheer, John Souverijn