Privacy

Aan de bescherming van uw privacy hecht de parochie veel waarde. We dragen er zorg voor dat uw persoonlijke informatie vertrouwelijk en conform de Algemene verordening gegevensbescherming (AVG) wordt behandeld. Daarvoor hanteert de parochie een privacyverklaring.
Wanneer u denkt dat u op onze website gegevens tegenkomt waarmee uw privacy geschaad wordt dan verzoeken wij u dit kenbaar te maken. Dit kan via het centraal secretariaat van de parochie.

Liturgie de komende tijd.

De zomer is van start gegaan en het lijkt erop dat het mooie weer er ook aan gaat komen. Kortom de vakantietijd komt eraan. Een wat rustiger tijd, tijd voor elkaar en jezelf.

Met ingang van 14 juli zullen de vrijwilligers van de Broncantorij en de cantores weer wekelijks de zang tijdens de vieringen op zondag in de Bron ondersteunen. Op 21 juli en 18 augustus zal er geen ondersteuning zijn. Vanaf 1 september zorgt de Broncantorij weer voor begeleiding van de vieringen.

Op 31 juli om 19.00 uur zal er in de Engelbewaarderskerk een zomerzangavond zijn met volkszang.

Op 15 augustus om 10.30 uur is er in de Bonifaciuskerk een eucharistieviering ter gelegenheid van het feest van Maria Ten Hemelopneming. Herdacht wordt dat Maria, de moeder van Jezus, aan het einde van haar aardse leven door God in de hemel wordt opgenomen.

Met ingang van de maand september zullen de vieringen weer in de benedenzaal van de Bron plaatsvinden.

In het weekend van 7 en 8 september wordt er aandacht besteed aan de Nationale ziekendag. In de Engelbewaarderskerk zal er om 10.00 uur een eucharistieviering zijn met ziekenzalving. Wilt u de ziekenzalving ontvangen dan kunt u zich opgeven bij het pastorale team. In alle kernen zullen ook weer witte rozen ter beschikking worden gesteld. Die kunt u meenemen voor een zieke bij u uit de buurt.

In de week van 14 tot en met 22 september is er weer de jaarlijkse Vredesweek. In de Bron zal er om 10.00 uur een oecumenische viering gehouden worden.

Zondag 29 september wordt begonnen met de parochiële activiteiten tijdens de Startzondag. Deze viering is in de Bonifaciuskerk. Op zaterdag zal in die kerk geen viering zijn. Dat is op zondag ook het geval in de Engelbewaarderskerk en de Bron. U bent dus van harte uitgenodigd om als parochie de viering en na afloop het samenzijn mee te maken.

Voor het gedetailleerde vieringenoverzicht verwijzen we naar de middenpagina van het parochieblad.

Ruud Miedema