Privacy

Aan de bescherming van uw privacy hecht de parochie veel waarde. We dragen er zorg voor dat uw persoonlijke informatie vertrouwelijk en conform de Algemene verordening gegevensbescherming (AVG) wordt behandeld. Daarvoor hanteert de parochie een privacyverklaring.
Wanneer u denkt dat u op onze website gegevens tegenkomt waarmee uw privacy geschaad wordt dan verzoeken wij u dit kenbaar te maken. Dit kan via het centraal secretariaat van de parochie.

Augustusbedevaart naar Kevelaer


8 tot en met 10 augustus 2024

Onze Lieve Vrouw van Kevelaer, troosteres der bedroefden, biedt een ieder vertroosting, kracht en energie. We komen bij “Moeder Thuis”, een plek die heel bijzonder is voor velen. Het samen op bedevaart gaan naar deze bijzondere plaats is een mooie manier om samen het geloof te beleven en er voor elkaar te zijn. Eén of drie dagen pelgrimeren bij de Troosteres der Bedroefden is een bron van troost en geloof. Tevens biedt het Genadeoord ook vele mogelijkheden voor contact met medegeloofsgenoten en ontspanning. U kunt aansluiten bij de drie-daagse bedevaart, maar uiteraard ook bij de een-daagse op vrijdag 9 augustus. De bedevaart bestaat uit meerdere traditionele liturgische plechtigheden: een plechtig Lof, een Kruisweg in het Kruiswegpark, een H. mis, een Lichtprocessie op de 1e avond en een Hoogmis in de Basiliek op vrijdag 9 augustus.
Gezinnen worden van harte uitgenodigd om deel te nemen aan het speciale programma voor ouders en kinderen, zie de speciale pagina hiervoor op onze website.
Meer informatie hierover in de folder, die u kunt downloaden via www.bedevaart.nl of via telefoonnr. 06-49890002.

Secretaris Haagse Bedevaarten, Ineke Huitema-Versteeg