Privacy

Aan de bescherming van uw privacy hecht de parochie veel waarde. We dragen er zorg voor dat uw persoonlijke informatie vertrouwelijk en conform de Algemene verordening gegevensbescherming (AVG) wordt behandeld. Daarvoor hanteert de parochie een privacyverklaring.
Wanneer u denkt dat u op onze website gegevens tegenkomt waarmee uw privacy geschaad wordt dan verzoeken wij u dit kenbaar te maken. Dit kan via het centraal secretariaat van de parochie.

Vanuit de kern

In de commissie van beheer wordt ook gewerkt aan een verdere samenvoeging van de twee commissies van beheer van de kernen Rijndijk en Dorp. Doel is om tot één commissie te komen. Daarbij wordt er nog altijd gezocht naar personen die zich in willen zetten om tot een goede invulling te komen. Er zullen ongetwijfeld parochianen zijn die niet benaderd zijn, dit lezen en die wellicht interesse hebben om zich in te zetten voor de gemeenschap. Bent u er zo een, dan zouden we u graag verwelkomen. Via het secretariaat is altijd informatie te krijgen.
De slotviering van 2 juni in de Bernarduskerk is door veel mensen bezocht en de liturgische attributen die toen zijn uitgedragen, zijn in de viering van 9 juni in de Engelbewaarderskerk naar binnen gedragen, o.a. het processiekruis, de paaskaars en ook de schaal met gedenkstenen van overledenen. Zij krijgen een plaats in deze kerk en zullen ook bijdragen aan de onderlinge verbondenheid.
En verbondenheid is er zeker. We hebben het al kunnen voelen in de periode van het om-en-om kerken en zeker ook op Hemelvaartsdag bij de weilandviering. Een gastvrij onthaal bij de fam. Alkemade aan het Westeinde in

Hazerswoude-Dorp. Veel mensen zijn geweest op deze mooi weer locatie en konden de verbondenheid met elkaar, met de natuur en de koeien voelen. Met veel inzet van vrijwilligers uit de beide kernen zijn dit bijzondere vieringen.
Als het parochieblad uitkomt is ook de dank-je-wel viering achter de rug. Met ná de kerkviering een gezellig samenzijn in de parochietuin. Er wordt iedere week met passie, inzet en plezier gewerkt in de tuin om deze mooi te houden. Hopelijk hebben we (na zoveel regendagen) op zondag 7 juli een mooie dag met elkaar en hebben we de gelegenheid gehad om weer veel mensen te ontmoeten.
In de komende maanden zal het wat rustiger zijn met vergaderingen en wensen wij eenieder die op vakantie gaat, of thuis vakantie houdt een mooie tijd toe.

Vanuit de commissie van beheer, Andries Kerkvliet